Despre marca de anvelope Kapsen

img08/10/2022
Marca Kapsen Tire 
Marca de anvelope este deținută de Shandong Huasheng Rubber Co., Ltd., înființată în august 1995. Zona de producție de 550000 de metri pătrați și sediul central al companiei de anvelope sunt situate în Dongying County, provincia Shandong, Republica Populară Chineză. Compania are 4 800 de angajați, dintre care treizeci și șapte la sută au o diplomă de licență sau mai mult.
Compania de anvelope Shandong Huasheng produce anvelope sub mai multe mărci. Pe segmentul anvelopelor TBR (Truck and Bus Radial) și OTR (Off the Road Bias), compania este reprezentată de mărcile Huasheng, Jin Xin, Kapsen, Taitong și Terraking, iar pe nișa PCR (Passenger Car Radial), de mărcile Habilead și Kapsen, care se bazează pe tehnologia Hankook.
Producând 25 de milioane de anvelope pe an, compania exportă anvelope în Africa, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, precum și în America Centrală și în vechea Europă. Shandong Huasheng Rubber Co., Ltd. a obținut certificarea obligatorie din China (CCC), certificarea calității (siguranței) din China, precum și certificarea sistemului internațional de management al calității ISO9001:2000. Toate produsele de ieșire ale producătorului chinez au trecut prin controlul electronic complet al calității și sunt certificate ECE (Europa), DOT (SUA), SONCAP (Africa), INMETRO (Brazilia), CCC (China) și GCC (Turcia).
Kapsen S 2000. 
Anvelopa ușoară Kapsen S2000 este destinată în special pentru modificările de mare rezistență ale autoturismelor de dimensiuni mici și medii. Acest model se distinge prin proprietățile sale excelente de ținută de drum în traficul de mare viteză și prin comportamentul său fiabil și stabil pe drumuri umede.
Într-o măsură considerabilă, exploatarea excelentă a acestei anvelope se datorează designului asimetric al modelului benzii de rulare, care este împărțit în mai multe zone funcționale. În special, zona de umăr din exteriorul benzii de rulare, care conține multe blocuri solide, asigură stabilitatea la manevre. În același timp, conectorii rigizi care se întrepătrund împiedică transmiterea zgomotului din mijlocul benzii de rulare, ceea ce are un efect pozitiv asupra confortului acustic.
Ambele zone de umăr ale benzii de rulare conțin lameluri transversale. Aceste elemente minuscule îmbunătățesc considerabil performanța de frânare a anvelopei, în special pe drumuri umede. Merită menționat volumul intern mare al canelurilor longitudinale de drenaj din partea centrală a benzii de rulare. Acestea previn apariția aquaplaning-ului, chiar și la viteze mari.
Kapsen K 3000 
Anvelopa de vară Kapsen K3000 este concepută pentru cele mai dinamice versiuni de autoturisme. Se caracterizează prin manevrabilitate sportivă, stabilitate și tracțiune bună la viteze mari și stabilitate pe carosabil umed.
Modelul benzii de rulare are un design asimetric direcțional. Acesta este dominat de elemente rigide masive, ceea ce asigură o tracțiune stabilă chiar și în timpul manevrelor dinamice și al conducerii la viteze mari. Canelurile de drenaj dintre nervurile longitudinale au un volum crescut pentru a minimiza riscul de aquaplaning. Numeroasele nervuri laterale permit accelerarea și decelerația intensă pe suprafețe umede.
Kapsen S801 
Kapsen S801 este o anvelopă de vară de înaltă performanță pentru proprietarii de automobile care se așteaptă la anvelope cu un nivel ridicat de aderență și performanță la frânare, renumite pentru confortul acustic, eficiența consumului de combustibil și manevrabilitatea fiabilă și previzibilă în orice condiții.
Kapsen RS26  
Prezentate de producătorul chinez Kapsen RS26, anvelopele de vară Kapsen RS26 sunt concepute special pentru SUV-uri și crossovere. Aceste anvelope se remarcă printr-o durabilitate sporită și o tracțiune eficientă, chiar și la cele mai dificile manevre. Astfel de caracteristici se datorează aplicării tehnologiilor moderne utilizate de cei mai importanți producători de anvelope.
KAPSEN RS21 
O mare parte din avantajele acestui model este rezultatul caracteristicilor compusului. Compoziția sa este caracterizată de un conținut crescut de siliciu. Datorită acestei componente, banda de rulare a anvelopei rămâne aderentă pe drumurile reci, afectate de ploaie și rămâne rezistentă la uzură. Compusul de cauciuc conține, de asemenea, compuși polimerici speciali. O altă caracteristică a acestei anvelope este confortul acustic sporit. În mare măsură, acest lucru se datorează distanțării variabile a elementelor benzii de rulare în nervurile longitudinale. Un alt motiv pentru nivelul scăzut de zgomot este elasticitatea compusului de cauciuc, datorită căruia vibrațiile cauzate de ondulațiile de pe suprafața drumului nu sunt practic transmise la caroserie. Anvelopa de vară Kapsen RS21 este concepută pentru acele mașini de teren și crossover-uri care circulă exclusiv pe drumuri asfaltate.